Nu expira

Descopera super colectia de jocuri si jucarii special create pentru fanii serialului Miraculous Buburuza si Motan Noir si achizitioneaza la preturi speciale produsele preferate de pe Hippolandromania.ro!
Copiilor le place sa imite personajele favorite din desene animate si seriale si sa recreeze acasa scene de poveste. Introdu-i pe cei mici in lumea super eroilor Marinette si Adrien si ajuta-i sa isi imagineze cele mai tari scenarii de joaca folosind colectia de figurine sau costumatiile frumos colorate inspirate de aceasta poveste!
Cu ajutorul colectiei de jocuri si jucarii cu licenta Buburuza si Motan Noir, copiii pot recrea propriile aventuri folosind papusile Ladybug Figurina cu roata luminoasa sau Ladybug Figurina zburatoare sau se pot transforma in personaje misterioase cu ajutorul seturilor de costume.
Comanda Set Costumatie Marinette sau Buburuza si pentru fetitele super independente precum Marinette sau ghiozdane cu Motan Noir pentru baieteii cu atitudine precum curajosul Adrien!
Surprinde-i pe cei mici cu rechizite, jocuri si jucarii din noua serie Miraculous Buburuza si Motan Noir, super povestea momentului despre lumea fantastica a super eroilor Marinette si Adrien colectionand intreaga serie de accesorii si jucarii, de la papusi la ghiozdane 3D, deoarece le poti gasi pe toate la preturi speciale online, in magazinul Hippolandromania.ro!

Add Favorites
Comentarii