Nu expira

In magazinul Grillmarket.ro, s-a dat startul promotiei la gratare de gradina. Descopera la preturi convenabile cele mai potrivite grill-uri pentru gradina sau terasa ta!

Daca iti place sa faci gratar, acesta este momentul ideal sa investesti in accesorii de gatit perfecte pentru gradina ta. Din aceasta oferta promotionala fac parte peste 45 de modele de gratare pe gaz sau carbuni. Acestea sunt realizate din componente emailate sau din ionx fiind usor de intretinut si curatat , chiar si dupa ce gatesti timp indelungat, la temperaturi foarte ridicate.

Gratarele sunt dotate cu roti pentru transport rapid si convenabil si detin diferite spatii pentru lucru sau depozitare. Cu ajutorul lor, indiferent daca optezi pentru un model pe carbuni sau unul pe gaz, obtii o temperatura optima pentru gatit si te bucuri de preparatele tale preferate oricand doresti.
Gratarele au o serie de dotari suplimentare, in functie de model – rafturi laterale din lemn pentru o organizare mai eficienta, functii de reglare a nivelului suprafetei de gatit, capacitate pentru a gati o cantitate mare de mancare, termometru pentru obtinerea temperaturii optime, in functie de preparat.

Comanda acum gratarul care se potriveste perfect in gradina ta! Profita de oferta disponibile pe Grillmarket.ro si bucura-te de cel mai bun raport calitate-pret!

Add Favorites
Comentarii