Nu expira

GradinaBakker.ro iti ofera cei mai frumosi trandafiri pentru un decor de vis in gradina sau pe terasa ta. Ai preturi mici cu pana la jumatate la o gama larga de soiuri de trandafiri si garantie timp de 5 ani pentru acestea.

Trandafirii nu ar trebui sa lipseasca din nicio gradina. Sunt flori usor de cultivat si de ingrijit si au soiuri perfecte pentru orice decor. In aceasta oferta speciala poti gasi, la preturi accesibile, trandafiri acoperitori, trandafiri cascada, trandafiri cu flori mari, trandafiri de parc, trandafiri parfumati, trandafiri pentru buchete, trandafiri pentru terasa, trandafiri standard, trandafiri tricolori, trandafiri urcatori. Alege trandafiri urcatori care pot fi usor dirijati pe pergola pentru a amenaja terasele, opteaza pentru trandafiri de tufa pentru a crea straturi multicolore de flori sau decoreaza-ti curtea cu cei mai frumosi trandafiri plantati in ghivece.
Gasesti o multitudine de culori,de la clasicul trandafir rosu pana la culorile mai rare: trandafir violet sau chiar trandafir albastru, cu forme si parfumuri care sa te incante.

Profita de oferta GradinaBakker.ro si amenajeaza-ti gradina cu cele mai iubite flori – trandafirii. Fie ca preferi sa ii plantezi in ghiveci, fie ca iti plac soiurile maiestuase cu flori mari in culori elegante, acum le poti comanda pe toate la preturi avantajoase cu pana la 50% reducere.

Add Favorites
Comentarii