Nu expira

Decoreaza-ti gradina sau terasa cu cele mai frumoase flori, disponibile acum la oferta in magazinul Gradinabakker.ro. Ai bulbi de flori cu reduceri de pana la 40% la o gama larga de plante cu flori in forme si culori foarte atractive.

Din aceasta oferta fac parte, la preturi avantajoase, bulbi de crini Amaryllis, begonia, dalii, gladiole, crini, narcise, irisi. Gasesti bulbi de interior, pachete si colectii pentru decorarea gradinii, bulbi pentru curti interioare, care pot fi plantati in borduri, in ghivece sau folositi pentru decorarea teraselor.
Florile produse de acesti bulbi vor decora cu gust orice colt verde din gradina.
Alege bulbi care infloresc de la inceputul verii si pana toamna tarziu si care dau un efect minunat, oferindu-ti tot timpul sezonului cald o gradina plina de flori multicolore.
Poti planta simplu si rapid bulbi de crini, gladiole si begonia pentru o gradina eleganta, plina de culoare sau bulbi de narcise si irisi pentru o gradina in culori de primavara.

Alege florile preferate si amenajeaza-ti o gradina de vis! Bulbii de la Bakker sunt de cea mai buna calitate si se livreaza cu garantie de inflorire. In plus, acum, au preturi foarte avantajoase cu pana la 40% discount.

Add Favorites
Comentarii