Nu expira

Godeal24.com este locul perfect pentru a cumpăra licențe originale de Windows și MS Office la prețuri incredibil de mici, incepand de la 7 EUR. Fie că sunteți un utilizator individual sau o companie, godeal24.com are o gamă largă de produse software pentru a satisface nevoile dvs. Licențele sunt autentice și sunt livrate rapid prin e-mail, astfel încât să puteți începe imediat să utilizați produsele, fără a aștepta mult timp.

Pe godeal24.com, veți găsi o selecție largă de licențe pentru Windows, inclusiv Windows 10 Home, Windows 10 Pro și multe altele. Acestea sunt disponibile la prețuri reduse, astfel încât să puteți economisi bani fără a compromite calitatea. De asemenea, godeal24.com oferă și licențe pentru MS Office, inclusiv Word, Excel, PowerPoint și multe altele, la prețuri accesibile.

Un alt avantaj al cumpărăturilor de pe godeal24.com este că plata se face ușor și rapid. Site-ul acceptă o gamă largă de metode de plată, inclusiv PayPal, Visa, Mastercard și multe altele. În plus, există și un serviciu de asistență tehnică disponibil dacă aveți întrebări sau probleme cu produsele achiziționate.

ÎDintre ofertele momentului putem mentiona:

Windows 10 Pro – 1 PC: 7.25 EUR

Windows 11 Home – 1 PC: 9.98 EUR

Office 2016 Professional Plus – 1 PC: 19.25 EUR

Office 2021 Professional Plus – 1 PC: 24.25 EUR

Pachet Windows 10 Professional + Office 2019 Professional Plus: 25.69 EUR

 

Add Favorites