Nu expira

Acceseaza magazinul online Germanos si vezi ofertele speciale cu pana la 47% discount la produsele Samsung. Din promotia „Samsung Days” fac parte televizoare, aparatura home cinema, telefoane, tablete, accesorii it, datorita carora poti beneficia de solutii complete de divertisment la tine acasa.

Alege televizoare Samsung care iti ofera un design ultramodern, perfect pentru orice locuinta si o experienta uluitoare de vizionare, datorita tehnologiilor revolutionare care pot reda cele mai vii culori. Inlocuieste-ti vechiul telefon cu unul nou din gama Samsung Galaxy, cu performante ridicate si camera foto de exceptie pentru a fi mereu conectat cu ceilalti si pentru a surprinde toate momentele importante. Beneficiaza de o calitate impecabila a continutului audio si video, folosind un home cinema Samsung, disponibil acum la preturi avantajoase de la numai 999 lei.

Produsele Samsung te ajuta sa tii pasul cu tehnologia si sa te bucuri de cele mai inovative functii si aplicatii. Acum, poti alege televizoare, home cinema, telefoane, tablete, it (imprimante, accesorii) Samsung, recunoscute pentru calitatea si fiabilitatea exceptionale.

Profita de „Samsung Days” cu reduceri de pana la 47% la produsele Samsung si comanda din magazinul Germanos solutii complete pentru divertisment la cele mai accesibile costuri.

Add Favorites
Comentarii