Nu expira

La Germanos platesti cu pana la 29% mai putin pentru produsele din categoria resigilate. Cumpara telefoane, tablete, computer & periferice, electronice, foto & video produse de Samsung, Acer, Canon, Lenovo, LG, Philips si multi altii la preturi mici, pe care ti le permiti. Din aceasta promotie fac parte gadgeturile pe care ti le doresti, precum tabletele Lenovo Idea Pad si Utok 4300, aparatul foto Canon Power Shot sau televizorul Philips Led TV.

Preturile pornesc de la 329,99 lei pentru monitorul Acer LED WIDE cu diagonala de 19.5 si rezolutie HD. Din categoria resigilate Germanos.ro, poti comanda produse premium ieftine, de la telefoane si tablete si pana la sisteme audio sau monitoare. Ti-ar putea trezi interesul device-uri performante, din generatia electronicelor smart, precum televizor Samsung LED Ultra DH, Smart cu ambalaj desigilat, fara nicio defectiune cu 29% reducere sau smartphone Samsung Galaxy model S4 mini, cu ambalaj original desfacut, fara defecte.

Gaseste produsele de care ai nevoie in categoria resigilate Germanos.ro si ai reduceri cu pana la 29%. Toate produsele sunt perfect functionale, fara defecte majore si beneficiaza de garantie. Comanda-le si ai parte nu doar de resigilate ieftine, ci si de transport gratuit cu livrare imediata la tine acasa.

Comentarii