Nu expira

Foloseste cel mai potrivit ingrasamant pentru intretinerea gazonului de primavara pe care il poti comanda online de pe Gardenium.ro cu livrare rapida si transport gratis.
Un gazon bine intretinut in fiecare sezon rezista mai mult si isi mentine culoarea si calitatea pe tot parcursul anului. Primavara, de exemplu, gazonul are nevoie de o serie de lucrari speciale pentru revigorarea si pentru imbunatatirea aspectului. Folosirea ingrasamantului este una dintre etapele importante de intretinere de care orice peluza de gazon ar trebui sa beneficieze asa ca este important sa utilizezi produse de cea mai buna calitate.
Pentru rezultate care se vor vedea de-a lungul anului, opteza pentru un ingrasamant de primavara pentru gazon cu eliberare controlata care ii va oferi un aspect mai bogat si mai sanatos pentru urmatoarele 2-3 luni, precum produsele din gama de ingrasaminte de la Agro CS, ICL Everris sau Fiskars. Le poti gasi in diverse variante cu aplicare usoara, potrivite pentru toate tipurile de gazon.
Obtine un efect rapid si vizibil de intinerire a gazonului folosind ingrasamant de primavara cu un raport optim al nutrientilor si tehnologii menite sa sustina regenerarea rapida a gazonului. In oferta Gardenium.ro gasesti ingrasamant de primavara pentru gazon cu livrare din stoc si transport gratuit oriunde in tara pentru a putea ingriji gradinile si peluzele asa cum iti doresti.

Add Favorites
Comentarii