Oferta expirata

Floria.ro livreaza gratuit brazii de Craciun in ghiveci! Bucura-te de un pret special cu 30% reducere si de transport fara costuri suplimentare, la tine acasa, pentru brazii in ghiveci Nordmannian si impodobeste-ti casa in spiritul magic al Sarbatorilor de iarna.

Pentru ca si anul acesta ti-ai propus sa impodobesti un brad deosebit, Floria.ro te asteapta cu preturi reduse la brazi de Craciun in ghiveci la cea mai buna calitate de pe piata, trainici, cu crengi dese si simetrice, usor de impodobit si cu 100% sanse de prindere in cazul replantarii. Comanda un brad de calitatea superioara pentru tine sau fa-le o bucurie celor dragi, alegand un brad in ghiveci din stocul www.floria.ro. Esti sigur ca impodobesti un brad, care se va mentine verde tot timpul anului, deoarece brazii Floria.ro sunt plantati cu grija in ghiveci, astfel incat, sa reziste si dupa sarbatorile de iarna.

Ai toate motivele sa comanzi acum brazi in ghiveci de la Floria.ro! Ai 30% reducere daca plasezi cat mai curand comanda si livrare gratuita la tine acasa sau acasa la cei dragi. Mai mult, pentru comenzile de anul acesta, Floria asigura un serviciu suplimentar constand in replantarea bradului intr-un mediu propice.

Comentarii