Nu expira

Floria.ro ofera livrare gratuita pentru cele mai apreciate aranjamente florale ale momentului – florile in cutie. Profita de oferta pentru a impresiona persoanele din jurul tau cu flori care arata cu totul special si care isi pastreaza mai mult timp naturaletea si prospetimea.
Florile reprezinta cadoul potrivit pentru orice ocazie, pentru aniversari, zile speciale sau momente in care doresti sa iti exprimi aprecierea fata de persoanele din jur. Pentru a lasa o impresie deosebita, poti alege un buchet de flori spectaculos, aranjat in cutii inalte, rotunde, patrate, practice usor de transportat si foarte aspectuoase. Poti gasi in aceasta oferta atat aranjamente clasice, cu trandafiri de diferite culori, cat si aranjamente rafinate si delicate cu orhidee, anemone, frezii de diferite culori.
Cutiile in care sunt ambalate florile sunt de mare efect, creaza o impresie vizuala foarte puternica si ofera un plus de rezistenta aranjamentelor deoarece sunt prevazute in interior cu un burete special pentru hidratarea plantelor. Fie ca optezi pentru un aranjament floral cutie cu flori roz galben, cutie cu flori pastel, cutie cu trandafiri rosii sau cutie cu trandafiri si orhidee, cu siguranta, poti impresiona orice persoana. Prinde campania Floria.ro si beneficiaza de livrare gratuita la aranjamentele de flori in cutie!

Comentarii