Nu expira

Floria iti ofera cei mai frumosi brazi de Craciun in ghiveci! Comanda brazi naturali cu radacina cu 30% discount si livrare gratuita la tine acasa.

Sarbatorile nu sunt la fel de stralucitoare fara bradul impodobit. Uneori, insa, este dificil sa gasesti bradul perfect!
Alegerea celui mai potrivit brad de Craciun devine simpla atunci cand optezi pentru aceasta oferta din care poti alege brazi crescuti in ghiveci de tip Nordmanniana cu 150-175 cm si 175-200 cm, in functie de spatiu si preferinte.
Cel mai mare avantaj al achizitionarii unui brad in ghiveci este faptul ca acesta se va mentine verde pe tot parcursul anului, putand fi replantat de tine sau prin Serviciul de Replantare
de la Floria. Din promotie fac parte brazi rezistenti, cu crengi dese si simetrice pe care ii poti impodobi de sarbatori, dar de a caror frumusete te poti bucura oricand doresti, dupa replantare.

Opteza pentru un brad crescut in ghiveci pe care il poti replanta sau refolosi ca pom de iarna si in anii viitori. Profita de aceasta oferta si comanda de pe Floria.ro brazi cu radacina in ghiveci la cel mai bun pret! Economisesti pana la 30% si, in plus, ai livrare gratuita incepand cu 5 decembrie la tine acasa (sau acasa la cei dragi).

Nota: Reducerile de pret promovate in acest articol sunt valabile la data publicarii si nu au un termen de valabilitate precizat de comerciant.

Add Favorites
Comentarii