Nu expira

Pe Flanco.ro, gasesti telefoane iPhone 6S la cel mai bun pret si accesorii Apple cu pana la 67% reducere. Poti alege preferatele tale din peste 150 de gadgeturi Apple, fie ca vrei un nou smartphone sau cele mai cool accesorii pentru acesta.

IPhone 6S este cea mai buna alegere daca iti doresti sa testezi cele mai recente inovatii Apple si sa te bucuri de tehnologie de ultima generatie in materie de telefoane. Descopera, in cadrul acestei oferte, avantajele de utilizare pe care ti le ofera iPhone 6S cu ecran 3D Touch, o configuratie care iti permite sa accesezi mai simplu si mai rapid aplicatiile preferate si camera photo avansata. Il poti avea in variantele de design argintiu, gri, auriu, roz auriu, negru, alaturi de cele mai utile accesorii de care ai nevoie zilnic, precum incarcator auto si incarcator de retea pentru Apple Iphone, folie de protectie Apple Iphone, bumper Apple Iphone, capac de protectie
si husa Apple Iphone, boxa portabila Apple Iphone.

Profita de oferta Flanco.ro – telefon iPhone 6S si accesorii cu reducere pana la 67% – si alege online gadgeturile preferate la cel mai bun raport calitate-pret!

Add Favorites
Comentarii