Nu expira

Flanco are preturi speciale pentru gama de telefoane mobile Energizer echipate cu baterie ultra-puternica. Descopera modelul potrivit pentru orice tip de utilizare, de la apeluri si date de mare viteza si pana la rularea celor mai noi aplicatii si jocuri, la preturi de la 399 lei.
Telefoanele Energizer iti ofera beneficii incontestabile precum rezistenta la socuri si baterie puternica la costuri accesibile. Dincolo de performantele pe care le poate indeplini la nivel de utilizare, Energizer aduce siguranta si rezistenta datorita carcasei speciale si a protectiei ecranului care rezista in contact cu apa, praful si la caderi accidentale.
In spatele designului compact si robust care protejeaza telefonul impotriva loviturilor se afla componente care garanteaza performante ridicate, precum ecranul High-Definition de mari dimensiuni care reda imagini impecabile din punctul de vedere al luminilor, contrastelor si culorilor, procesorul care permite o navigarea rapida online si rularea jocurilor preferate si camera care surpinde imagini senzationale.
Descopera avantajele pe care ti le aduc telefoanele smartphone Energizer Energy, Energizer Hardcase, Energizer Power Max de ultima generatie, precum durabilitate si bateria de 5000 mAh care ramane incarcata pana la 16.5 zile in regim de asteptare si 10 ore in utilizare. Le gasesti pe Flanco.ro la preturi incepand de la 399 lei.

Add Favorites
Comentarii