Nu expira

Flanco.ro ofera 25% discount la cea mai performanta camera video GoPro! Descopera versiunea GoPro Hero 4 Black Edition Surf cu noile sale setari!
Pentru a suprinde toate momentele in care te lasi purtat de aventura, foloseste cele mai inovative tehnologii din domeniul foto-video, precum versiunea imbunatatita GoPro Hero 4 Black Edition Surf, camera video sport special creata pentru fotografiere si filmare oudoor. Cele mai mari avantaje ale acestei camere sunt capacitatile sale de surprindere a imaginii si a sunetului, dar si posibilitatea de conectare simpla si rapida la aplicatii integrate pentru control, vizualizare si partajare a materialelor realizate.
Foloseste modelul de camera video sport GoPro Hero 4 atunci cand iti doresti sa te bucuri de cele mai moderne tehnolofii care permit fotografiere rapida si intensa la calitate excelenta, chiar si pe timp de noapte, filmare la rezolutie mare si perspectiva foarte larga, dat si performanta audio profesionala. Datorita noii interfete, GoPro imbina performanta cu o navigare mult mai intuitiva pentru setari si aplicatii decat versiunile precedente.
Prinde super oferta la aparatura foto-video de pe Flanco.ro pentru a comanda noua camera video sport GoPro Hero 4 Black Edition Surf la pret cu 25% reducere si livrare rapida din stoc oriunde in tara!

Add Favorites
Comentarii