Nu expira

Flanco.ro te asteapta cu discount de 45% la electrocasnicele Boch. Descopera cele mai innovative produse din categoriile combine frigorifice, masini de spalat rufe, cuptoare
incorporabile, masini de spalat vase si electrocasnice de bucatarie!

Din aceasta oferta fac parte frigiderele Bosh dotate cu sisteme performante pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp si mentinerea unui stil de viata sanatos. Alaturi de acestea, poti opta pentru cuptoare incorporabile cu design inovator si functii care simplifica procesul de coacere, dar si o gama larga de electrocasnice pentru bucatarie care faciliteaza sarcinile zilnice. Testeaza cel mai silentios blender de la Boch care te ajuta sa prepari supe si bauturi racoritoare, modelele variate de cuptoare cu microunde si electrice, aparatele de preparare cafea, paine sau diverse alimente.
Foloseste tehnologia moderna Bosh a masinilor de spalat rufe Active Oxygen care garanteaza igienizare la temperaturi scazute, dar si functii care iti protejeaza haine si garanteaza consum minim de apa si energie pentru a termina treburile casnice in cel mai scurt timp.

Prinde oferta Flanco si profita de reducerea de pana la 45% la gama variata de electrocasnice Boch recomandate pentru designul modern care se potriveste perfect in orice locuinta! La comenzile online, ai livrare rapida din stoc si preturi speciale!

NOTA: Rededucerile de pret din acest articol sunt valabile la data publicarii si nu au termen de valabilitate specificat de comerciant.

Add Favorites
Comentarii