Nu expira

Gaseste pe Flanco.ro o gama variata de masini de spalat din categoria resigilate la preturi cu pana la 30% reducere si livrare rapida la tine acasa.

Foloseste cele mai inovatoare tehnologii de curatare a rufelor oferite de masinile de spalat din aceasta oferta. Poti opta pentru masina de spalat cu incarcare frontala sau masina de spalat cu incarcare verticala marca Whirlpool, Electrolux, LG, Beko, Arctic, Samsung, cu diferite capacitati de incarcare. Pentru a economisi spatiul in locuinta, poti alge una dintre masinile de spalat slim cu pret redus.
Alege tehnologia inovativa de la Beko cu rezultate imbunatatite de spalare si 10 ani garantie. Comanda o masina de spalat Electrolux cu functii inteligente care iti ofera performante de curatare indiferent de temperatura aleasa sau una dintre masinile de spalat Whirlpool cu functii ultramoderne pentru optimizarea consumului de energie.

Comanda masina de spalat care iti ofera cele mai bune rezultate de spalare si bucura-te de costuri avantajoase online. Profita de oferta limitata Flanco.ro la electrocasnicele indispensabile din orice locuinta si alege din categoria resigilate produse testate cu functionare perfecta la cel mai bun pret.

Add Favorites
Comentarii