Nu expira

Pe Flanco.ro ai masina incorporabila de spalat vase cu dimensiuni mici la super oferta! Prinde cel mai bun pret pentru Bosch – masina de spalat vase compacta, 55 cm, usor de integrat in orice bucatarie!
Amenajeaza bucataria cu electrocasnice performante care ocupa putin spatiu precum aceasta masina de spalat de la Boch. Pentru a se integra foarte bine in orice corp al mobilei de bucatarie destinat aparaturii incorporabile, masina are dimensiuni reduse. Datorita celor mai noi tehnologii, acest model este economic (cu un consum de numai 8 litri de apa/spalare), silentios si rapid, fiind un adevarat ajutor pentru orice gospodarie. Senzorul LoadSensor permite optimizarea cantitatii de apa folosite, in timp ce sistemul de protectie regleaza duritatea apei si garanteaza vase spalate impecabil la fiecare utilizare. Si mai mult decat atat, aceasta masina de spalt vase este foarte usor programat, cu instructiuni foarte simple si usor de utilizat.
Masina de spalat vase este cea mai buna alegere pentru bucataria ta. Cel mai mare avantaj pe care il aduce o masina de spalat vase este timpul pe care il castigi. Toate vasele care umpleau si umpleau la nesfarsit chiuvetadin bucatarie si trebuiau spalate pentru a fi curate pentru urmatoarea masa, acum vor fi doar asezate in masina de spalat si spalate, in timp ce tu poti sa te bucuri de o pauza relaxanta sau de orice alte activitati.
Daca nu ai luat in calcul aceasta achizitie atunci cand ai cumpart mobila iar acum nu ai loc sa o instalezi in bucatarie, o masina mica de spalat vase este solutia potrivita in orice bucatarie, oricat de mica este ea – dimensiunile acestei sunt de numai 45 x 55.1 x 50 cm (I x L x A).
Descopera cum poti face fata fara efort sarcinilor din bucatarie, precum spalatul vaselor, folosind un model de masina de spalat silentios, economic, cu dubla protectie impotriva inundatiilor, care are marele avantaj de a putea fi montat chiar si in spatiile incorporabile inguste. Modelul Bosch SKS51E22EU – masina de spalat compacta cu capacitate de incarcare pana la 6 seturi si 5 programe de spalare, dimensiune 55 cm, Clasa A+, alba este disponibila acum la cel mai bun pret pe Flanco.ro!

Add Favorites
Comentarii