Nu expira

Flanco.ro iti ofera preturi reduse cu pana la 40% la gama de incorporabile pentru bucatarie marca Electrolux! Comanda plite, cuptoare, masini de spalat vase, aparate frigorifice
din aceasta oferta si beneficiaza de 5 ani garantie.
Alege electrocasnice incorporabile pentru a optimiza cat mai eficient fiecare spatiu din bucatarie. Aparatele Electrolux, de exemplu, sunt gandite astfel incat sa arate perfect in orice bucatarie si, totodata, sa iti usureze la maxim sarcinile precum gatitul sau spalatul vaselor. Pentru a-ti dota spatiul de gatit intr-un stil aparte, opteaza pentru colectia de electrocasnice Electrolux Rococo, ideala pentru orice casa moderna. Poti gasi in aceasta colectie aparate robuste si rezistente care ies in evidenta prin designul simplu si elegant, precum plite cu inductie Electrolux sau cuptoare electrice incorporabile Electrolux. Fiecare aparat este dotat cu tehnologii de ultima generatie care garanteaza performante sporite in functionalite si rezistenta pentru gatitul de zi cu zi.
Profita de oferta Flanco.ro si comanda pentru bucataria ta incorporabilele Electrolux cu 5 ani garantie! Astfel, folosesti la maximum spatiul din casa datorita designului inteligent, te bucuri de aparate ultramoderne din gamele plite, cuptoare, masini de spalat vase, aparate frigorifice care minimizeaza timpul petrecut in bucatarie si economisesti pana la 40% din costurile alocate utilarii spatiului de gatit.

Add Favorites
Comentarii