Nu expira

Fabricadetuica.ro are super oferte pentru o gama larga de modele de cazane de tuica din cupru pur. Descopera instalatii complete si accesorii la pret avantajos cu ajutorul carora poti produce acasa brandy, tuica, palinca din fructe!
Producerea bauturilor din fructe – tuica, horinca, palinca este avantajoasa atunci cand folosesti
propriile instalatii de fabricare, de exemplu, cazanele din cupru pur, deoarece acestea garanteaza calitatea deosebita a preparatelor, gustul si mirosul autentice al acestora.
Alege la preturi speciale cazane de tuica din cupru pur destinate pentru productii variate – de la productii mici de tuica de aproximativ 3 litri pe proces si pana la productii medii si mari. Toate instalatiile sunt destinate uzului casnic, sunt certificate si au avantajul unei manipulari usoare. Pentru asamblare sigura, seturile contin cazanul de tuica plus amestecator incorporat si termometru, racitor cu spirala din cupru, dar si accesorii precum tevi de legatura, serpentine, focare.
Opteaza pentru un cazan de tuica de calitate superioara atunci cand vrei sa produci in gospodarie propriile bauturi tari, precum seturile din cupru de 60-350 litri insotite de accesorii la reducere pe care le gasesti pe Fabricadetuica.ro – primul magazin on-line din Romania specializat pe cazane din cupru pur, cazane pentru distilarea uleiurilor esentiale si accesorii pentru uz casnic si industrial.

Add Favorites
Comentarii