Nu expira

evoMag are preturi cu pana la 30% reducere pentru toata gama de UPS-uri APC. Profita de acesta oferta speciala si comanda aparatura Back-UPS. Fie ca doresti aparatura din grupa Smart-UPS perfecta pentru companii sau optezi pentru preturi accesibile promotionale de la 289 lei pentru aparatura precum UPS APC Back-UPS 500VA, te bucuri de echipamente perfect functionale pentru retelele de calculatoare si protectie sporita a serverelor, routerelor sau comutatoarelor pe care le folosesti.

Echipamentele UPS APC iti ofera fiabilitate sporita si eficienta la cel mai bun raport calitate pret. Din aceasta oferta fac parte urmatoarele modele: UPS APC Back-UPS 700VA AVR Schuko, UPS APC Back-UPS 700VA AVR IEC, UPS APC BR900GI 900VA LCD Display, UPS Apc SMT750I 750VA, UPS APC Smart-UPS C 1500VA LCD.
Profita de preturile accesibile si de bonusurile pe care evoMag ti le ofera la achizitia UPS-urilor APC. La comanda echipamentului UPS APC Smart-UPS C 1000VA 2U Rack LCD, de exemplu, ai 100 de lei reducere si, bonus, o baterie externa APC M5.

Comanda UPS-uri APC cu reducere pana la 30% si ai parte de cele mai eficiente echipamente pentru uzul personal sau pentru afacerea ta! evoMag ofera livrare rapida pentru orice comanda la UPS-uri APC.

Comentarii