Descopera codul
vouchermicrosoft

Oferta expirata

Cumpara acum noul Microsoft Office Home and Business 2016 diponibil la oferta pe Evomag.ro si profita de un voucher de 150 lei cadou!

Descopera cele mai practice si mai utile solutii pentru a administra cu usurinta activitatile office ale afacerii tale, precum noul pachet Microsoft Office Home and Business 2016 in limba engleza. Cu ajutorul lui, poti verifica rapid emailul, programarile, poti crea documente, prezentari, baze de date, deoarece are incluse cele mai folosite programe ale momentului – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Word, Outlook. Fie ca vrei sa comunici eficient cu ajutorul Outlookului 2016, sa creezi documente de corespondenta folosind Word, sa analizezi si sa vizualizezi datele in Excel 2016 sau sa realizezi cele mai moderne prezentari ale firmei cu PowerPoint 2016, Microsoft Office Home and Business 2016 este o alegere complexa si avantajoasa. In plus, datorita optiunii OneDrive incorporate, toate documentele pot fi salvate in siguranta si pot fi accesate din orice locatie rapid si fara efort.

Alege modalitatea perfecta pentru a administra cu usurinta e-mailul, calendarele, contactele si activitatile firmei. Pe Evomag.ro, ai la oferta Microsoft Office Home and Business 2016, 32/64bit, Limba Engleza, FPP/Medialess cu voucher de 150 lei si cadou Bitdefender Internet Security 2016, 1 PC, 1 an, Licenta noua, Scratch Card.

Tot ce trebuie sa faci este sa descoperi si sa folosesti acest cod de voucher si reducerea de 150 Lei se aplica automat pentru respectivul produs.

last used 1 zile 05 ore 9 minute 23 secunde ago
Comentarii