Oferta expirata

Evomag.ro iti ofera 20% reducere, sub forma de Voucher cadou, la achizitionarea oricarui televizor Samsung din promotie.
Alege dintre cele mai performante modele de televizoare marca Samsung, cu tehnologii ultramoderne si design inovator.
Opteaza pentru pachetele Samsung TV din aceasta promotie si ai dublu castig: primesti cadou UHD VideoPack Samsung HDD Extern 500GB (valoarea cadoului este de 199 de lei) si economisesti 20% din valoarea produselor pentru comenzile tale viitoare.

Voucherul 20% la televizoarele Samsung este transmis de catre Evomag.ro pe e-mail si poate fi folosit, in perioada 15.06.2015 – 15.07.2015, pentru a achizitiona produse de pe site, cu exceptia celor resigilate.

Alege modele de televizoare Samsung Smart TV cu diagonala cuprinsa intre 80 si 165 de cm si display LED performant pentru experiente uimitoare de vizionare. Ai tehnologii ultraperformante, precum Ultra HD (4K), Ultra Clear, conectivitate sporita, functii inteligente si o serie de aplicatii care te captiveaza.

Pentru toate televizoarele aflate in oferta beneficiezi de livrare gratuita, prin curier rapid. In plus, utilizand voucherul 20% reducere din valoarea achizitiei, te bucuri de mai multe produse distribuite de Evomag.ro, perfecte pentru confortul tau si al celor dragi.

Comentarii