Nu expira

Descopera super-oferta Evomag.ro la telefoane Samsung. Acum ai preturi de la 199 de lei la cele mai noi modele Samsung in categoria resigilate.

Pentru ca vrei un nou telefon, Evomag vine in intampinarea dorintei tale cu o gama larga de telefoane resigilate marca Samsung, la preturi reduse. Din aceasta oferta fac parte cele mai performante modele smartphone – Samsung Galaxy A5 Duos, Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy Core Prime G360H, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S4 Value Edition i9515 cu pret redus.

Profita de discounturile considerabile si comanda un nou telefon care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale. Alege gadgetul la care visezi si testeaza cele mai inteligente functii si aplicatii Samsung. Ai la dispozitie telefoane cu un design modern, cu ecrane FULL HD Super AMOLED si carcase cu dimensiuni surprinzator de subtiri, dotate cu dispozitive foto video cu rezolutii impresionanate, care imortalizeaza fiecare moment important intr-un mod inedit, conectivitate, performante software si o serie de aplicatii pentru monitorizarea tuturor activitatilor tale preferate.

Comanda telefonul Samsung pe care il doresti si bucura-te de pretul cu reducere. Pe evomag.ro, saptamana resigilatelor te asteapta cu discounturi si livrare rapida a comenzilor tale.

Add Favorites
Comentarii