Oferta expirata

Pentru cei care folosesc frecvent internetul mobil si au nevoie de device-uri performante pentru internet cu viteza mare, dar si pentru pasionatii de gadgeturi, Evomag vine cu o super-oferta! Pe Evomag, telefoanele 4G au preturi mici, de la 419 lei.
Alege telefonul pe care ti-l doresti, indiferent de producatorul in care ai incredere: Samsung, LG, Asus, OnePlus, Huawei, Nokia, HTC si beneficiezi de cel mai bun raport calitate-pret. Cele mai apreciate modele de telefoane 4G, printre care se regasesc Samsung Galaxy Core Prime Value Edition G361, LG G4, Procesor Hexa Core Qualcomm MSM8992 Snapdragon 808, Asus Zenfone Selfie ZD551KL iti stau la dispozitie in magazinul online.

Bucura-te de internet cu viteza de transfer mare datorita gadgeturilor de ultima generatie, alegand de pe Evomag.ro telefoanele 4G potrivite pentru activitatile tale. Din oferta fac parte modele variate de smartphone-uri, astfel incat sa ai acces la configuratia si la designul pe care le cauti.
Foloseste device-uri de ultima generatie, dotate cu 4 G pentru un plus de mobilitate! Evomag iti oferta la preturi accesibile, pornind de la 419 lei la telefoanele 4G care te ajuta sa tii pasul cu noutatile din domeniul tehnologiei!

Comentarii