Nu expira

Evomag.ro te asteapta cu super reduceri la categoria routere wireless. Preturile pornesc de la 45 de lei pentru routere D-Link, Hp, Huawei, Media Tech, Modecom, TP-Link.

Descopera cele mai accesibile echipamente de conectare in retea prin fir sau wireless, perfecte atat pentru birou, cat si pentru acasa. Ai la dispozitie o gama larga de produse, care iti ofera viteza de transfer mare, ideala atat pentru streaming video HD, cat si pentru apeluri VoIP sau diverse jocuri online. Mai mult, semnalul wireless nu doar ca va fi detectat cu usurinta de la distante mari, dar iti va da posibilitatea ai performante foarte bune online.

Alege orice router wireless din aceasta oferta promotionala si bucura-te de un design atractiv, performante de necontestat (viteza si acoperire), dar si un plus de siguranta, datorita functiilor de securitate care permit diferite modalitati de criptare.

Comanda si instaleaza simplu si rapid la tine acasa sau la sediul afacerii tale routere wirelss iti ofera conexiune facila, viteza mare de transfer si configurare extrem de simpla a setarilor de securitate. Preturile pentru routerele wireless disponibile pe Evomag.ro pornesc de la 45 de lei. In plus, la achizitia acestor echipamente beneficiezi de asistenta profesionala si livrare gratuita in Bucuresti.

Add Favorites
Comentarii