Oferta expirata

Produsele de styling si ingrijire personala din gama Babyliss au acum preturi mici, cu pana la 40% reducere. Comanda de pe Evomag.ro produse ultraperformante marca Babyliss si economisesti 40% din costuri. Din aceasta oferta fac parte aparate de ras electrice Babyliss, aparate de tuns Babyliss, aparate de tuns barba Babyliss, ondulatoare Babyliss, perii de coafat Babyliss, placi de indreptat parul Babyliss, uscatoare de par Babyliss.

Acum, te poti bucura de calitatea si designul deosebit al produselor marca Babyliss la preturi speciale si poti obtine rezultate exceptionale in materie de styling si ingrijire personala fara sa mergi la salon.
BaByliss Paris iti ofera reduceri si livrare gratuita pentru aparate care garanteaza performanta, rezistenta la utilizare intensa si inovatie, pentru ca tu sa arati mereu impecabil. Alege uscatoare de par cu o viteza mare a jetului de aer, ondulatoare care ofera solutii inovatoare pentru ondulare rapida si uniforma, perii rotative cu utilizare simpla si rezultate deosebite, aparate de tuns cu taiere precisa si lame foarte rezistente.
Profita acum de oferta Evomag.ro – reducere pana la 40% la gama Babyliss – si alege aparatele pe care le doresti platind un pret accesibil, fara costuri de livrare!

Comentarii