Nu expira

Cel mai nou convertibil – laptopul 2in1 Microsoft Surface Book – se afla acum in stocul Evomag.ro la pret special cu 1.000 de lei reducere.

Daca esti in cautarea unui gadget super-performant, descopera oferta cu discount de 1.000 de lei pentru Microsoft Surface Book 2in1 si comanda cea mai buna tableta existenta in acest moment in Romania.
Cu acest gadget, ai la dispozitie puterea unui laptop cu dotari care iti permit sa rulezi cu succes orice jocuri sau aplicatii complexe si de designul slim, usor si practic al unei tablete. Ecranul de 12 inchi iti ofera o suprafata destul de mare de vizionare, astfel incat sa poti utiliza acest gadget si pentru sarcini zilnice, dar si pentru filme sau jocuri. Totdata, designul special iti permite sa te bucuri de portabilitate crescuta. Fotografiile, filmarile au calitate extraordinara, iar bateria iti ofera autonomia de care ai nevoie astfel incat sa lucrezi un timp mai indelungat.

Ai toate motivele sa comanzi acum cel mai apreciat convertibil Microsoft al momentului. In magazinul online Evomag.ro, te bucuri de 1000 lei reducere pentru laptopul 2in1 Microsoft Surface Book si livrare gratuita. Grabeste-te! Stocul din magazin este limitat!

Comentarii