Nu expira

Pentru gamerii pasionati de jocuri de fotbal, evoMag.ro are o super oferta! Profita si alege promotia Football Manager 2017 – editie limitata la cel mai bun pret disponibil in magazinul online.

Cele mai captivante jocuri sunt cele care iti ofera un nivel ridicat de realism si iti pune la incercare abilitatile de strategie, creativitatea, imaginatia, precum cea mai noua versiune Football Manager 2017. Cu ajutorul acestui joc, poti gestiona peste 2500 de cluburi reale, peste 500.000 jucatori si membri ai staff-ului, intrand astfel in lumea fascinanta a jocului de fotbal pe calculator.
Poti face din fata camculatorului transferuri si iti poti controla mai bine jucatorii antrenati pe teren sau aflati in asteptare pe banca de rezerve. Bucura-te de spiritul de competitie, de puterea mare de decizie, de placerea jocului de fotbal cu ajutorului noului Football Manager 2017 Limited Edition (PC).

Profita de oferta si comanda Football Manager 2017 – editie limitata la cel mai bun pret de promotie. In pret sunt incluse jocul Football Manager 2017, Football Manager Touch si 3 challenge-uri. Comanda de pe evoMag.ro cel mai apreciat joc al momentului si bucura-te de o experienta inedita din fata calculatorului!

Comentarii