Nu expira

Acum poti avea tableta pe care o doresti la jumatate de pret. EvoMAG.ro a redus cu pana la 50% preturile la tabletele resigilate si te asteapta sa iti alegi gadget-ul preferat. Grabeste-te! Stocurile sunt limitate!

Pe EvoMAG.ro, in cadrul campaniei de reducere la tabletele resigilate gasesti produse din cele mai cunoscute marci. Poti opta pentru Asus, Apple, Alview, Samsung, E-boda, Evolio. Nu lipsesc nici produsele de top, precum modelele Apple Ipad AIR 2, HTC Nexus 9 sau Samsung Galaxy Tab 4. Toate sunt in stare perfecta de functionare si au garantie, asa ca riscurile tale sunt zero.

Din oferta fac parte tablete cu preturi de nerefuzat, pe care le poti achizitiona cu mai putin de 200 de lei, fara a face rabat de la calitatea unui produs identic, cumparat nou. Acesta este avantajul pe care il ai atunci cand profiti de o astfel de promotie.

Totusi, pentru a fi pe deplin multumit de achizitia facuta, este indicat sa citesti motivul pentru care produsul face parte din categoria resigilate.

Odata comandata, tableta va ajunge la tine in cel mai scurt timp, prin curier. Intra cat mai repede pe EvoMAG.ro si alege-ti gadgetul perfect!

Comentarii