Oferta expirata

La Evomag, tabletele au reduceri de pana la 45% din pretul standard. Gasesti gadgeturile preferate la preturi mici, printre modelele de tabletele Allview, Evolio, Haier, Kruger&Matz, QuickTab, Toshiba, Utok, Colorovo si utilizezi tehnologii de ultrarevolutionare.

Evomag iti pune la dispozitie, in cadrul promotiei pana la 45% reducere la tablete, 15 modele de tablete performante, cu procesoare puternice, ecrane de ultima generatie si memorie RAM sufiecienta pentru a-ti indeplini mai rapid si mai eficient sarcinile zilnice. Indiferent daca ai nevoie de o tableta pentru activitati office, pentru a naviga pe internet sau pentru a viziona materiale video, promotia Evomag vine in intampinarea asteptarilor tale cu preturi avantajoase de la 229 de lei pentru modelele Tableta Colorovo CityTab Vision si Tableta Utok 702Q.

Alege tablete la preturi pe care ti le permiti din gama larga aflata pe stoc sau pachete, precum Tableta Toshiba WT8-B-102 insotita de cadou Suport Auto tableta Cellularline pentru Tablete 8″ (Negru) sauTableta Kruger&Matz Eagle 975 insotita de cadou Boxa portabila Quer S010, Bluetooth (Negru) in valoare de 69 de lei.

Profita de reducerile de pana la 45% la tablete in magazinul Evomag.ro si comanda modelul perfect pentru nevoile tale. Produsele din promotie au stocuri limitate!

Comentarii