Nu expira

Evomag.ro iti ofera super preturi cu pana la 30% reducere la imprimante si multifunctionale HP Laserjet Pro care te ajuta sa tii pasul cu ritmul rapid in care se dezvolta afacerea ta.

Descopera selectia variata de imprimante laser color, multifunctionale HP accesibile, simplu de instalat si folosit, pentru a imprima, copia, scana documentele de care ai nevoie. Datorita designului variat si a functiilor multiple, aceste dispozitive pot face fata cu succes sarcinilor de printare din orice birou, ajutandu-te sa lucrezi eficient si sa reduci consumul de energie.
Doteaza-ti biroul cu cele mai performante imprimante si multifunctionale HP! Poti alege dispozitive cu functii de imprimare, copiere, fax, usor de instalat si conectare la retea wireless, in functie de sarcinile pe care le ai de rezolvat zilnic. Pentru eficienta sporita, acum beneficiezi de tehnologia HP Auto-On/Auto-Off care porneste si opreste imprimanta in functie de nevoia ta de utilizare si copii instant prin Instant-on Copy.

Alege performanta pentru afacerea ta atunci cand este vorba despre imprimarea si copierea documentelor. Profita de oferta Evomag.ro si comanda imprimante si multifunctionale HP Laserjet Pro cu pana la 30% discount!

Add Favorites
Comentarii