Nu expira

Economiseste costul livrarii pentru orice filtru de apa potabila cu carbune activ comandat din oferta Evomag.ro deoarece ai transport gratuit pentru toata gama de produse.
Calitatea apei pe care o folosesti trebuie sa fie foarte buna astfel incat sanatatea sa nu iti fie afectata. Apa de la robinet, de exemplu, poate dauna sanatatii atunci cand este consumata ca atare, cand este utilizata pentru prepararea mancarii sau chiar pentru a face dus.
Pentru a elimina cantitate mare de clor din apa furnizata de retelele de distributie, substantele organice si microorganismele poti folosi dispozitive de filtrare a apei cu diferite capacitati, in functie de necesitati si preferinte.
Alege filtre apa potabila cu carbune activ de la Aquaphor, Brita, Chanson, simplu de folosit si foarte practice, pentru a avea in fiecare zi apa pura si sanatoasa. Filtrele pot fi montate la robinetul pentru apa si elimina 100% clorul si aproximativ 99% din substantele organice.
Consuma in fiecare zi apa curata, purificata cu ajutorul filtrelor performante dotate cu cartus de tip topaz care sta la baza unui amestec de carbune activ si absorbant microfibros Aqualen! Acum, gasesti pe Evomag.ro o gama variata de modele de purificatoare de apa potabila la cele mai avantajoase preturi pentru care beneficiezi de livarare rapida gratuita oriunde in tara.

Add Favorites
Comentarii