Nu expira

Pe Evomag.ro ai cele mai avantajoase preturi pentru o gama variata de aparate de purificare si filtre de apa alcalina ionizata. Descopera modelele care te ajuta sa ai intotodeauna apa alcalina filtrata in diferite trepte!
Gaseste cea mai buna solutie pentru purificarea apei pe care o folosesti pentru consum si pentru uz in gospodarie. Cu ajutorul aparatelor care ionizeaza apa alcalina si acida, de exemplu, ai posibilitatea de a folosi apa alcalina, in functie de nivelul de ph recomandat.
Poti obtine apa pentru gatitul alimentelor, apa pentru baut, apa filtrata pentru a prepara in siguranta mancarea bebelusilor si a copiilor, apa pentru a curata pielea sensibila a copiilor. Toate filtrele de apa disponibile in oferta, produse de Chanson si KYK sunt realizate din materiale sigure care nu contin bpa, fier sau plumb si sunt foarte usor de montat in orice casa. Fie ca optezi pentru un ionizator de apa alcalina cu montare pe perete sau sub chiuveta, beneficiezi de mai multe trepte de alcalinizare , in functie de necesitati.
Profita de oferta speciala pentru aparate de filtrare a apei si mentine-ti sanatatea organismului consumand doar apa pura in fiecare zi. Acum ai cele mai bune preturi pe Evomag.ro si livrare rapida la tine acasa pentru orice filtru de apa alcalina ionizata comandat online.

Add Favorites
Comentarii