Descopera codul
8%consumabile

Nu expira

Foloseste cuponul 8% discount la consumabilele pentru imprimanta disponibile pe
Evomag.ro si alege cartuse sau tonnere de cea mai buna calitate la costuri accesibile.

Consumabilele influenteaza calitatea printurilor. De aceea, este important sa optezi de fiecare data pentru consumabile si tehnologii de printare de ultima generatie, precum cele din aceasta oferta! Fie ca printezi cateva pagini sau poze, fie ca ai de imprimat zeci de documente zilnic, acum ai la indemana o gama variata de consumabile din care poti alege produsele cele mai potrivite pentru afacerea sau pentru uzul personal.
Descopera cartusele de cerneala si tonnerele la cel mai bun raport calitate pret, compatibile cu imprimate Brother, Canon, Dell, HP, Konica, Kyocera, Lexmark, Xerox, Toshiba alb-negru si colorcare garanteaza redarea precisa a textului si a imaginilor. Pentru economie de timp, acestea pot fi inlocuite rapid si usor. Principalele lor avantaje sunt calitatea premium si rezistenta la apa/decolorare, proprietati care te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate de printare.

Profita de oferta speciala Evomag.ro la consumabilele cu capacitate mare de acoperire pentru orice imprimanta! Foloseste cuponul de reducere 8% si poti imprima alb negru sau color toate documentele de care ai nevoie fara sa iti faci griji in privinta costurilor.

Add Favorites last used 59 minute 26 secunde ago
Comentarii