Nu expira

EvoMag.ro te asteapta cu o super oferta: 31% reducere la gama de ceasuri inteligente cu GPS pentru copii si transport gratuit.

Gadgeturile iti fac viata mai usoara datorita multitudinii de functii inteligente pe care ti le pun la dispozitie. Descopera gama smartwach marca Wonlex, special creata pentru copii, care ofera parintilor posibilitatea de localizare GPS in timp real pe telefon.
Ceasurile din aceasta oferta sunt disponibile intr-o varietate de culori vesele pe gustul copiilor si al adolescentilor, au display color si un design inovativ si, in plus, dispun de functii foarte utile, precum: localizare, pedometru, gasire ceas, initiere apel, monitorizare somn, alarma, calcularea consumului de calorii.
Uita de grijile pe care ti le faci atunci cand copilul pleaca la plimbare, folosind functia de localizare exacta pe harta, care dispune de o tehnologie de pozitionare GPS + WIFI+LBS. Foloseste acest model de smartwach pentru copii astfel incat cresti siguranta celor mici, folosind optiunile de SOS, setare zona de siguranta si convorbiri apelare rapida si receptioneaza periodic informatii despre activitatea copilului folosind functia de pedometru.

Prinde oferta EvoMag.ro si achizitioneaza pentru copilul tau un gadget util si cool, precum unul dintre ceasurile cu GPS disponibile intr-o gama larga de variante si pret promotional cu 10% reducere.

Add Favorites
Comentarii