Nu expira

Descopera super oferta la televizoare smart si beneficiaza gratuit de cea mai buna consola de jocuri a momentului, Xbox One! Pe Evomag.ro, ai preturi speciale la achizitia oricarui televizor LG OLED si cadou garantat un Xbox One 1TB pentru si mai multa distractie la tine acasa.
Daca esti in cautarea unui televizor performant LG, care sa se potriveasca perfect in livingul tau, poti alege unul dintre modelele LG OLED cu ecran generos, care imbina excelent rezolutii excelente precum 4K, culorile naturale si sunetul ultra surround, pentru experiente unice de vizionare. Poti opta pentru televizor OLED LG 139 cm 55EF950, televizor OLED LG 165 cm 65EF950, televizor OLED LG 165 cm 65E6V, modele noi perfecte pentru a vedea in cele mai bune conditii toate emisiunile tale preferate.
Performantele pe care le promit aceste modele LG OLED vin intr-o forma eleganta si sofisticata, televizoarele avand un design superslim si un aspect deosebit de rafinat.
Profita de promotia Evomag.ro la televizoare marca LG si bucura-te pe inovatiile pe care acest brand le aduce, de fiabilitatea si rezistenta demonstrata de-a lungul timpului. La orice comanda din gama LG OLED primesti gratuit un Xbox One 1TB cu ajutorul caruia poti descoperi cea mai noua generatie de jocuri si diverstisment.

Add Favorites
Comentarii