Nu expira

Evomag.ro te asteapta cu preturi speciale pentru gama de aparate de masaj cu reflexoterapie. Alege modelul perfect pentru relaxarea picioarelor tale si opteaza pentru plata in rate plus livrare gratuita!
Oricine isi doreste sa se bucure de momente de rasfat si relaxare in confortul casei sale. Pentru relaxarea picioarelor obosite, de exemplu, poti opta pentru unul dintre aparatele cu functie de masaj reflexogen al picioarelor, produse sub brandurile Medisana, Sencor, Beurer, Laica. La realizarea acestora au fost folosite tehnologii inovative pentru performante excelente, astfel incat sa poti avea la dispozitie o multime de functii si trepte de de putere.
Alege cel mai bun aparat pentru masajul picioarelor si descopera beneficiile stimularii zonelor reflexogene aflate la nivelul talpii piciorului. Folosit frecvent, acesta poate stimula circulatia periferica, poate reduce durerile reumatice si poate imbunatati starea de sanatate.
Pentru o utilizare simpla, aparatele de masaj pentru picioare cu reflexoterapie sunt dotate cu afisaje digitale pentru setarea timerului si a temperaturii apei, dar si a treptelor de viteza pentru rolele de masaj.
Comanda cel mai eficient aparat de masaj pentru picioare cu reflexoterapie de pe Evomag.ro si ai posibilitatea de a-l achita in rate. In plus, pentru a te bucura cat mai curand de achizitia facuta, aparatul este livrat rapid prin curier fara taxe de transport.

Add Favorites
Comentarii