Oferta expirata

Evomag.ro a redus cu 25% pretul bicicletelor Kettler. Acum ai acces la cele mai noi modele de biciclete Kettler pentru copii, barbati si femei si, in plus, economisesti un sfert din pretul acestora.

Din promotia Evomag fac parte biciclete Kettler pentru exterior, modele speciale pentru oras, dotate cu un cadru de aluminiu inovator care le face usor manevrabile.

Ai la dispozitie biciclete pentru toata familia! Pentru copii, sunt disponibile modelele noi, precum Bicicleta Kettler Layana Girl pentru fetite si Kettler Blaze Boy pentru baietei, in diferite culori – negru mat, bleu, violet, alb/verde, negru/albastru.
Pentru barbati, Evomag are pret redus la modelele Bicicleta Kettler Blaze Cross, Roti 26 (Negru/Galben), in timp ce femeilor li se potrivesc Bicicletele Kettler Blaze Girl, Cadru 17.3, Roti 26 (Alb/Albastru).

Bicicletele produse de Kettler sunt recunoascute la nivel international pentru calitatea si durabilitatea lor, fiind o alegere ideala atunci cand iti doresti echipamente de calitate pentru a face miscare in aer liber. Datorita inovatiilor continue, bicicletele Ketter iti ofera siguranta si rezistenta, indiferent de segmentul pentru care optezi: biciclete pentru juniori sau pentru adulti.

Comanda bicicleta perfecta pentru tine de pe Evomag.ro, din oferta 25% reducere la bicicletele Kettler si beneficiezi de livrare rapida gratuita!

Comentarii