Oferta expirata

Scaunele auto pentru copii au preturi mici pe Evomag.ro. Comanda cu reducere de 20% scaunul de masina potrivit, la preturi incepand de la 253,41 lei pentru Scaunul Auto U-Grow BXS-209VN (Verde-Negru).

Din oferta fac parte numeroase modele de scaune de masina pentru copii, certificate, ajustabile pentru toate categoriile de varsta, de la 0 la 12 ani. Concepute pentru parintii care isi doresc accesorii practice si sigure, care sa ofere copiilor confort pe tot parcursul calatoriilor cu masina, scaunele de masina disponibile pe Evomag.ro se potrivesc pentru copii de la cele mai mici varste. Promotia este valabila pentru scaune de masina ajustabile pentru copii, scaune de masina cu inaltator, inaltatoare, scoici pentru masina. Scaunele sunt reglabile in mai multe pozitii, au tetiere atasate si spatar detasabil.
Comanda scaune de masina pentru copii de la producatori, precum Brit, Britax, Britax Römer, U-grow, recunoscute pentru fiabilitate, calitate si rezistenta in timp.

Profita de discounturile de pret din magazinul Evomag – 20% reducere la scaunele auto pentru copii si bucura-te de produse de cea mai buna calitate cu livrare gratuita in cel mai scurt timp posibil, oriunde in tara.

Comentarii