Nu expira

evoMag te asteapta cu reduceri de pana la 25% la o gama variata de eBook Reader pentru lectura fara limite.

Poti alege la preturi speciale dispozitive Bookeen, Kindle, Mediacom, PocketBook, Prestigio, cu diagonala de 6 sau 8 inch, imbunatatite cu functii noi potrivite pentru toti pasionatii de lectura care doresc sa tina pasul cu tehnologia.
Cu ajutorul acestor super gadgeturi, iti iei cu tine oricand toate volumele preferate din biblioteca, fie ca esti in concediu si vrei sa te bucuri de lectura, fie ca vrei sa iti imbogatesti cultura generala. Datorita ecranelor performante poti citi in conditii foarte bune chiar si in cele mai insorite zile, deoarece acestea ofera luminozitate si claritate excelente.

eBook Reader-ul este un device util si practic de folosit de fiecare data cand vrei sa evadezi in lumea cartilor! Profita de noile tehnologii care iti ofera posibilitati nelimitate pentru a citi, fie ca accesezi Internetul prin functia Wi-Fi integrata, fie ca transferi pe dispozitiv continutul dorit.
evoMag iti ofera eBook Reader ieftin cu pana la 25% discount, simplu de transportat si de utilizat, cu o capaciate mare de stocare si dotari moderne! Alege modelul preferat si bucura-te de lectura!

Comentarii