Nu expira

evoMag te asteapta cu o gama variata de seturi de bigudiuri electrice cu pret redus cu 29%, pentru coafare usoara si eficienta.

Coafura este importanta pentru imaginea oricarei femei! Cu ajutorul bigudiurilor electrice sau a bigudiurilor calde, poti realiza bucle perfecte fara a merge la coafor si poti obtine look-uri speciale, in functie de ocazie.
Descopera la oferta cele mai eficiente bigudiuri calde cu ajutorul carora obtii coafuri care rezista un timp indelungat! Bigudiurile si clipsurile ionice disponibile in aceasta oferta sunt realizate cu tehnologie moderna de incalzire si invelis ceramic pentru a proteja firul de par impotriva arderii. Invelisul catifelat ajuta la fixarea parului pe bigudiuri cu usurinta si la obtinerea de rezultate impecabile intr-un mod rapid si simplu, fiind o alternativa foarte practica a ondulatorului sau a periei rotative. Incalzirea rapida si versatilitatea in aranjarea parului sunt avantaje importante pentru femeile care nu dispun de foarte mult timp pentru a-si aranja parul.

Alege truse de bigudiuri Babyliss sau Remington cu invelis ceramic, disponibile in diferite dimensiuni. Poti avea bucle perfecte si coafuri fresh folosind unul dintre seturile de bigudiuri electrice cu invelis ceramic ieftine cu 29% discount, disponibile la oferta pe evoMag.ro!

Comentarii