Nu expira

Amenajarea baii este mai usoara cu noile oferte speciale de la Evivo.ro, in care te asteapta seturi complete de dus la preturi accesibile, cu 10% discount.

Scapa de problemele pe care le pune echiparea baii tale! Ai in aceasta oferta promotionala seturi pentru dus cu design modern si calitate excelenta, de la cei mai cunoscuti producatori de pe piata – CasaBlanca, Laveo, Oras. Profita de diversitatea articolelor si alege pachete promo formate din coloana de dus si baterie sanitara pentru dus sau din set de dus si baterie sanitara pentru dus, care se vor potrivi perfect in orice baie accesorizata modern. Fie ca iti plac designurile cubiste sau liniile rotunjite, ca iti doresti accesorii cromate pentru baia ta sau accesorii cu insertii albe, acum beneficiezi de combinatii care te vor suprinde prin aspectul estetic impecabil si calitatea materialelor din care sunt realizate.
Set de dus sunt dotate cu tehnologii moderne care includ cartuse ceramice rezistent la apa si materiale robuste – ABS, crom, otel cromat pentru o mai mare durabilitate in timp.

Profita de preturile speciale si transportul gratuit pentru toata gama de seturi de dus. Alege din oferta Evivo.ro produse sanitare pentru baie si economiseste 10% din costuri!

Add Favorites
Comentarii