Nu expira

Descopera ofertele speciale Evivo.ro cu lavoare pentru baie realizate din marmura compozit potrivite pentru orice preferinte de design! Ai o colectie deosebita de lavoare premium cu pret redus si 10 ani garantie.
Amenajeaza-ti baia intr-un stil cat mai personal, imbinand perfect calitatea cu aspectul deosebit folosind lavoarele din aceasta colectie. Poti gasi modele variate, cu diverse forme si tipuri de montaj, precum baza incastrata, lavoar incastrabil la nivel cu blatul, montaj pe blat, montaj pe mobilier, montaj pe perete.
Pentru baile clasice, poti gasi lavoar pentru baie Spatio din compozit de marmura Mineralicast, montaj pe blat, finisaj alb lucios si forma ovala, in timp ce pentru baile moderne, ai la dispozitie lavoar pentru baie Spatio din compozit de marmura Mineralicast in forma de barcuta. Pentru a optimiza cat mai bine spatiul din baie, foloseste lavoarul pentru baie Spatio cu forma dreptunghiulara si 2 cuve! Lavoarele de baie premium din marmura compozit Mineralicast sunt apreciate datorita durabilitatii garantate de materialul unic cu o compozitie speciala.
Prinde promotia – pret cu discount si 10 ani garantie – pentru gama de lavoare de baie premium din marmura compozit disponibile online pe Evivo.ro si amenajeaza-ti baia dupa ultimele tendinte de design interior, imbinand perfect calitatea, rezistenta accesoriilor folosite si aspectul inedit al acestora!

Comentarii