Descopera codul
8MARTIE2017

Oferta expirata

Evivo.ro ofera reduceri de 5% pe baza voucherului la toate comenzile plasate de doamne si domnisoare. Prinde oferta si alege produsele preferate pentru amenajarea baii si bucatariei, disponibile intr-o varietate de modele si culori.
Orice locuinta are nevoie de instalatii sanitare rezistente, adaptate stilului de viata si preferintelor de design. Fie ca amenajezi sau revovezi, acum ai la dispozitie o colectie variata de
baterii sanitare, seturi si paneluri de dus, amenjare baie, chiuvere bucatarie, instalatii si accesorii, dar si pachete promotionale sanitare pentru baie cu ajutorul carora sa obtii spatiul confortabil si perfect functional de care are nevoie orice casa.
Pentru bucatarie, poti gasi, de exemplu, o colectie impresionanta de chiuvete premium din granit compozit din care poti alege accesorii durabile cu stil. Pentru baie, poti descoperi o diversitate de serii complete de baterii pentru baie.
Adauga locuintei tale un plus de stil cu ajutorul bateriilor sanitare, chiuvetelor si accesoriilor de baie si bucatarie realizate astfel incat sa fie ergonomice si sa aiba un design original. Le gasesti intr-o gama larga de modele si pachete pe Evivo.ro plus oferte speciale pentru toate femeile care si-au propus in primavara aceasta sa imbunatateaza aspectul locuintei. Foloseste Cupon 5% discount pentru comenzi plasate de doamne si domnisoare in magazinul online si economiseste la achizitia oricaror accesorii sanitare comandate!

Add Favorites last used 22 ore 44 minute 33 secunde ago
Comentarii