Oferta expirata

Rezerva bilet cu acces general timp de patru zile la festivalul Electric Castle 2017 si primesti cadou un voucher EuroGsm.ro in valoare de 100 lei pe care il poti folosi pentru a achizitiona orice doresti din magazin!
In perioada 13-16 iulie 2017, toti cei care iubesc muzica electronica o pot asculta live intr-un spectacol inedit cu scene indoor si concerte in aer liber. Electric Castle este primul festival de muzica electronica din Romania si singurul care ofera o experienta cu totul aparte, de la calitatea muzicii oferite de catre artistii prezenti si activitatile desfasurate in timpul festivalului si pana la spectacolul oferit de locatia deosebita a evenimentului.
Aceasta editie Electric Castle care va avea loc tot pe domeniul spectaculos al Castelului Banffy, din judetul Cluj promite diversitate muzicala si culturala, concepte unice si distractie in fiecare zi a festivalului. Rezerva-ti si tu accesul impreuna cu prietenii la Electric Castle 2017 si bucura-te alaturi de peste 130.000 de oameni de un fenomen muzical unic, remarcat de catre European Festival Awards. Profita de super oferta Eurogsm.ro, ia-ti biletul de distractie la Electric Castle 2017 insotit de un voucher CADOU in valoare de 100 de lei. Pentru toate biletele achizitionate online, livrarea este gratuita!

Comentarii