Nu expira

Cea mai variata selectie de piese auto ieftine se gasesc in magazinul online Epiesa.ro. Poti comanda volanta cu masa dubla LuK incepand de la 544 lei, plus o gama larga de piese universale, anvelope auto, jante auto cel mai bun calitate pret.

Pentru revizia autoturismului sau pentru reparatii periodice, este important sa investesti in piese de calitate, fiabile, rezistente insotite de garantie, care sa creasca siguranta masinii.
In domeniul sistemelor si componentelor pentru propulsia vehiculelor moderne, brandul Luk este unul dintre cele mai cunoscute in acest moment, fiind primul producator din Europa care a produs sisteme de ambreiaj cu volant cu masa dubla pentru autoturisme, cu mai mult de 50 de exemplare realizate pana acum. Opteaza pentru volanta cu masa dubla LuK atunci cand cauti componente realizate cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie, care sa iti ofere calitate superioara si siguranta in utilizare pentru masina ta, orice marca ar fi ea: Opel, Audi, Volswagen, BMW, Mercedes, Renault, Dacia si mult alte marci renumite sau mai rare.

Profita de oferta de pret si comanda simplu si rapid set surub volanta Luk, amortizor torsional volant Luk si volanta cu masa dubla LuK incepand de la 544 lei de pe Epiesa.ro – magazinul auto cu cea mai variata gama de produse pentru toate modele de autoturisme, livrare prin curier rapid oriunde in tara si consultant tehnica gratuita!

NOTA: Ofertele de pret promovate in acest articol sunt valabile la data publicarii si nu au termen de valabilitate definit de catre comerciant.

Add Favorites
Comentarii