Nu expira

Descopera super ofertele Epiesa.ro la o gama variata pentru piese de masina potrivite la numeroase marci si modele. Stopurile Volswagen Golf 4 au preturi mici, incepand de la 102 lei si livrare rapida oriunde in tara.

Stopurile (lampile de spate) sunt importante pentru orice masina deoarece contribuie la o mai mare vizibilitate si siguranta in timpul condusului, dar si la aspectul autoturismului. Fie ca te pregatesti pentru o reparatie a masinii, fie ca vrei sa adaugi elemente care sa contribuie la aspectul estetic al acesteia, in aceasta oferta gasesti o gama variata de stopuri ieftine pentru Volswagen Golf 4.
Poti alege, in functie de preferinte, producatori precum Hella, Van Wezel, Tyc, Magneti Marelli, Lore, OE VW, care garanteaza rezistenta si fiabilitate pentru piesele distribuite. Opteaza pentru modelul potrivit de lampa spate cu montare dreapta, lampa spate cu montare stanga si culoare diferita pentru semnalizator – alb, portocaliu, gri fumuriu.

Inlocuieste vechile stopuri Golf 4 cu un set complet de stopuri la pret mic, disponibile pe Epiesa.ro pentru a avea o masina care arata mai bine si un plus de vizibilitate in trafic. Gaseste rapid si simplu modelul potrivit si verifica online seria de sasiu a acestuia pentru o identificare corecta a pieselor comandate.

Nota: Preturile promotionale prezentate in acest articol sunt valabile la data publicarii si nu au un termen de valabilitate comunicat de comerciant.

Add Favorites
Comentarii