Nu expira

Descopera in magazinul online Epiesa.ro o gama larga de piese auto si oferte speciale pentru kit-uri de ambreiaj Golf 4, cu preturi de la 285 lei.

Din cauza conditiilor de trafic care necesita opriri si porniri dese in oras, fetele discului de ambreiaj se uzeaza periodic. In acest caz, este necesara schimbarea ambreiajului la masina, iar cel mai eficient mod de a face aceasta reparatie costisitoare este sa compensezi costurile manoperei cu piese accesibile de cea mai buna calitate.
Pentru ca de cele mai multe ori este mai avantajos sa schimbi intregul sistem de ambreiaj decat sa optezi pentru inlocuirea componentelor si sa cumperi separat un rulment de presiune sau o volanta, ai la dispozitie kit-uri ambreiaj complete pentru Volswagen Golf , de la producatori renumiti precum Nexus, Auto Tehnik, Luk, Valeo, Sachs, Starline. Piesele auto se remarca prin fiabilitate, rezistenta si cel mai bun cost.

Alege sa cumperi online Kit ambreiaj complet special pentru VW Golf 4 foarte simplu selectand marca si modelul masinii. Epiesa este magazinul online care te asteapta cu oferte variate pentru piese auto originale, piese universale, anvelope si jante de cea mai buna calitate de la furnizori autorizati. Profita de oferta kit ambreiaj de la numai 285 lei plus livrare rapida si foloseste pentru masina ta piese de cea mai buna calitate pentru rezistenta si siguranta in timpul condusului.

Nota: ofertele de pret prezentate in acest articol sunt valabile la data publicarii nu au o data de valabilitate specificata de comerciant.

Add Favorites
Comentarii