Nu expira

Descopera oferta speciala Epiesa.ro pentru capace roti. Poti comanda online capace pentru roti de 16 inchi cu preturi de la 66 lei si livrare prin curier rapid oriunde in tara!

Inlocuieste capacele pentru roti ale masinii cu un set nou, care va schimba complet aspectul acesteia. Descopera modelele Mega Drive fabricate din materiale rezistente si usor de intretinut, potrivite pentru autoturisme cu diametrul jantelor de 16 inch. Poti alege diferite modele, cu design modern, in functie de preferinte.
Capacele ornamentale pentru roti contribuie in mod vizibil la modul in care arata masina si ofera jantelor rezistenta impotriva deteriorarii. Fie ca actualele capace de roti sunt deteriorate, fie ca iti doresti sa modifici aspectul jantelor, poti alege din acesta oferta seturi de capace la cel mai bun raport calitate-pret. Fiecare set contine 4 bucati de capace cu sisteme performante de fixare, fara riscul dezlipirii de janta.

Profita de oferta Epiesa.ro – magazinul online care iti ofera cea mai variata gama de produse din care fac parte piese auto, piese universale, anvelope si jante auto cu livrare prin curier rapid oriunde in tara si consultanta tehnica gratuita – si beneficiaza de oferta speciala capace roti 16 inch de la 66 lei! Indrazneste sa schimbi complet aspectul autoturismului tau! 

Add Favorites
Comentarii