Nu expira

In magazinul online Emobili.ro, gasesti o gama variata de mobilier la oferta precum masa de machiaj cu oglinda la pret cu pana la 43% discount. Alege modelul care se potriveste cel mai bine stilului de amenajare al casei tale!
Fiecare femeie are un spatiu propriul pentru ritualul de infrumusetare din fiecare zi. Pentru a organiza foarte bine acest spatiu si a-l personaliza in functie de nevoile tale, mobileaza-l cu o masa de machiaj practica si cocheta, precum cele din aceasta colectie.
Poti gasi mese pentru make-up cu pana la 7 sertare de depozitare pentru produsele cosmetice, produsele de par, accesoriile si bijuteriile pe care le folosesti, dar si oglinzi reglabile cu o vizibilitate excelenta din mai multe unghiuri.
Acest tip de mobilier dedicat femeilor care vor sa aiba acasa propriul mini-salon de machiaj, este disponibil intr-o gama larga de culori – alb, negru, crem, maro, argintiu, auriu, gri si stiluri variate – drept, curbat, astfel incat sa poti gasi exemplarul care se integreaza perfect in designul casei. Alege si tu dintre cele peste 160 de modele de mese de machiaj cu oglinda pe cea care raspunde cel mai bine asteptarilor tale de design si functionalitate si beneficieaza de pret redus pana la 43%!
Livrarea produselor se face gratuit prin Urgent CARGUS. Livrarea se face direct la tine acasa si ai posibilitatea de verificare a coletului la primire.

Add Favorites
Comentarii